Delta Cycling Rotterdam

Delta Cycling is veel meer dan alleen een regionale wielerploeg. Wij maken van het groeien van het fietsen in het algemeen en de mobiliteit, vitaliteit en veiligheid van Rotterdam en de Rotterdammers onze missie.

Dé regionale wielerploeg

Delta Cycling Rotterdam is dé regionale wielerploeg van Rotterdam en Zuid-Holland. Wij focussen ons op het ontwikkelen van jong wielertalent in de regio door uitdagingen te bieden bovenop het aanbod van de verenigingen.

Maak kennis met het team.

Partner

Naast onze talentvolle wielerploeg ondersteunen wij Rotterdammers en Rotterdamse bedrijven om verder te groeien. Dit doen we door gezamenlijke projecten met de fiets als middel. Delta Cycling werkt(e) onder meer samen met Hanos, Univé, CenterParcs en Cargill.

Bekijk hoe wij dat doen en welke diensten we aanbieden.

Sociale onderneming

Bij Delta Cycling geloven we in de fiets als middel voor vooruitgang. Daarom zetten we onze geliefde tweewieler en onszelf graag in om iedereen van het beste van de fiets te laten profiteren. De laatste jaren hebben we ons toegelegd op bewegen als middel voor Rotterdamse uitdagingen.

Lees hier meer over hoe we dat doen.

Missie & Visie

Missie
"Delta grows cycling in Rotterdam. By growing talents, the community and access."

Bij Delta Cycling Rotterdam geloven wij dat samen bewegen tot bestendige groei leidt. Wij helpen burgers en bedrijven om in beweging te blijven en samen te groeien. Als individu. Voor de jeugd. Als maatschappij. Als fietsgemeenschap. Delta Cycling Rotterdam zet hiervoor de fiets in als verbindende schakel. Op weg naar een mobiel en sportief Rotterdam om trots op te zijn.

Visie
"Delta Cycling Rotterdam ontwikkelt diensten en ontplooit activiteiten waardoor de fietsgemeenschap kan groeien.

We werken met opgestroopte mouwen. Zeggen waar het op staat, zien kansen en denken inclusief. We verlangen verschilligheid en nemen gedeelde verantwoordelijkheid. We willen groeien. Samen. Vooruit. Omhoog.

Hj20180205 23810653

Guiding principles

De geschiedenis

1992

Geboorte van de ploeg

1992

Van Vliet-Weba

1994

Van Vliet-Weba

2001

Afscheid Weba

2002

Gazelle

2003

EBH Advocaten

2003

TT3-licentie

2004

Gazelle vertrekt

2004

Continentale licentie

2006

Sebastian Langeveld

2006

Floris Goesinnen

2007

Bram Scmitz

2008

Tom Leezer

2008

Martijn Maaskant

2008

Rick Flens

Partnerships