28 augustus 2018
Delta Cycling

Delta Cycling Rotterdam op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

De Rijke stelt hoofdsponsorschap wielerploeg beschikbaar.

Toen twee jaar terug De Rijke en Delta Cycling Rotterdam de lopende verbintenis verlengden stond boven water dat de ambitie was om op termijn voor het logistieke bedrijf een opvolger te vinden.

Nu het laatste contractjaar (2019) zich aandient en de voortekenen van een gezonde organisatie zichtbaar zijn, stelt de hoofdsponsor haar rechten beschikbaar. Wel blijft De Rijke als sponsor betrokken bij de Rotterdamse ploeg.

Meer dan een ploeg
Delta Cycling sloeg medio 2016 een nieuwe weg in. Fietsers verder brengen werd het devies. Of je nu fietst met een rugnummer of een rugtas. Bij deze missie sloten partijen als Specialized, Hanos, Univé en Cargill zich het afgelopen jaar aan. Verschillende projecten zorgden ervoor dat fietsers vooruitgingen. Nieuwe projecten staan voor dit najaar weer op stapel.

Opleiden
Afgelopen zomer maakte door Delta Cycling opgeleide renners de Nederlandse wielerfan trots. Steven Kruijswijk, Dylan Groenewegen, Jan-Willem van Schip en Taco van der Hoorn lieten de supporters juichen.

Doorpakken
De uiteenlopende projecten, het pionieren binnen de sport en de positieve impact die we op het leven en de dromen van fietsers hebben maakt ons trots.

Nu wil de ploeg samen met haar levendige netwerk vooruit en komt er ruimte voor een nieuwe hoofdsponsor om samen te kunnen groeien en fietsers verder te brengen. Zie jij ook de kansen? De koffie op onze campus in Rotterdam staat klaar!

---

Frank Kwanten
General Manager

+31 655785086
frank@deltacycling.nl

Deel dit artikel: