03 juli 2018
Delta Cycling

Burger Kantoorplus Campuspartner en kantoorsupplier van Delta Cycling Rotterdam!

Delta Cycling Rotterdam verovert vanaf 1992 de wielerwereld en vanaf 2017 de stad Rotterdam. Met de Delta Cycling Campus in hartje Rotterdam maakt Delta Cycling zich tot haar missie om zoveel mogelijk mensen vooruit te helpen. Die missie onderschrijft Burger Kantoorplus. Het Waddinxveense bedrijf is de nieuwe kantoorsupplier van de Delta Cycling Campus.

Ton-Willem Burger, eigenaar van Burger Kantoorplus is al een tijdje trouw supporter van Delta Cycling Rotterdam. Begin dit jaar ging Burger met een groepje partners en relaties mee met de renners van de ploeg op trainingskamp in Girona. “Dat was ontzettend leuk,” herinnert hij zich. “Het was alsof ik drie dagen in de avondetappe zat, alleen dan zonder Mart Smeets.”

Naast fan van de ploeg werd Ton-Willem Burger sinds het trainingskamp een ware ambassadeur. “Ik geloof heel erg in de vernieuwende aanpak van Delta Cycling en ik wil aan de missie om vanuit de Campus in Rotterdam mensen verder te brengen graag een steentje bijdragen,” klinkt het.  “Wij zullen met onze kantoorvakhandel Delta Cycling vanaf heden voorzien van de middelen die zij nodig hebben om die missie verder uit te bouwen.”

Frank Kwanten is blij met het nieuwe partnership. “Vanaf dat we de deuren in de Vijverhofstraat in maart vorig jaar hebben geopend is de Campus een prachtig en bewegend project. Een soort Delta op zichzelf,” vertelt de general manager. “We begonnen met een bureau van waarachter we de ploeg organiseerden. In de maanden erna kwam daar een professionele mechanieker bij die ook fietsen van Rotterdammers onder handen neemt, een doucheruimte, een zithoek waar de koers altijd aan staat, een inspanningslab voor bikefits en inspanningstesten en sinds deze week ook een fysiotherapeut. Daarnaast is de Campus een broeinest en ontmoetingsplaats voor ideeën en organisaties rond de fiets en bewegen en verhuren we onze fietshotspot regelmatig aan partners en andere bedrijven voor creatieve sessies of om onze kennis te delen. Dat Burger Boek en Kantoor ons wil helpen om dat verder uit te bouwen en te faciliteren is een fantastische toevoeging.”

Over Burger Kantoorplus

Burger kantoorplus levert kantoorartikelen en kantoormachines aan vele bedrijven in de regio van Waddinxveen. Daarnaast is men specialist op het gebied van “gezond” werken.


 

Deel dit artikel: