Het seizoen 2020 start hier.

Delta Cycling – indoor wintertraining - #nietlullenmaarkoersen

Het seizoen 2020 is begonnen. Terwijl we de fietszomer van 2019 langzaam achter ons laten gloort alweer een nieuw wielerseizoen. In voorbereiding hierop biedt Delta Cycling een wekelijkse wintertraining aan.

 

Onder begeleiding van een professionele wielertrainer leggen we de basis voor 2020. Een gerichte training op een smart trainer met theoretische ondersteuning.

 

Programma

10 weken van dinsdag 15 oktober tot en met 17 december. We trainen iedere week een uur en besteden ongeveer 15 minuten aan introductie op het thema van de training. We wisselen workouts en beklimmingen af.

 

De kosten voor 10 lessen zijn € 165,-.

Aanvang training 1:        19u00

Aanvang training 2:        20u45

 

 

De trainingen zijn gericht op je eigen fysieke capaciteiten en op wattage per kilogram lichaamsgewicht. Iedereen kan meedoen in de virtuele fietswereld. We fietsen op racefietsen en maken zo fietsgevoel veel realistischer dan op de spinfiets of Wattbike. We blijven hiermee dichtbij de praktijk en je werkt naast je conditie ook aan je klimhouding en verzet. We bieden persoonlijke training binnen een groep, kom dus vooral met een vriend/vriendin of je fietsclubje.

 

Materiaal

We hebben 13 opstellingen gereed en het enige wat je meeneemt zijn je fietskleren. De racefietsen en Wahoo’s staan voor je klaar.

 

Inschrijven? Mail naar info@deltacycling.nl