De reis begint hier...

Het Rotterdamse peloton zet koers. Vanuit elke hoek van de straat in onze mooie Maasstad voegen nieuwe fietsers zich bij de groep. Fietsers met een rugnummer. Een rugtas. Een mandje. Zijwieltjes. Een kinderzitje. Samen gaan we op reis. Onder leiding van Delta Cycling Rotterdam zetten we koers richting Parijs.

Kop over kop en met een ferme handaflossing onderweg trappen we naar de Franse hoofdstad. Parijs is dé stad voor de fiets en staat symbool voor een nieuwe, levendige en duurzame wereld van nu en voor de toekomst.

Het verhaal van Delta Cycling en de mentaliteit van Rotterdam horen thuis op dit podium. Daarom zetten we koers naar de Champs-Elysées. De ambitie komt in een stroomversnelling.

Parijs is nog ver, maar samen komen we er.

De reis begint bij jou...

De reis op weg naar deze ambitie komt in een stroomversnelling. In 2017 en 2018 schitterden Dylan Groenewegen en Steven Kruijswijk, renners uit de stal van Delta Cycling Rotterdam al in de Tour de France. De tijd is nu rijp om met een pionierende wielerploeg en maatschappelijk programma de wereld van de Tour vanuit Rotterdam verder te veroveren.

Je ticket voor de Tour de France van 2021 ligt klaar. Ga met ons mee en verzeker je van en feestje op de Champs-Elysées ergens in juli 2021.

Voor €3.000,- ben jij de komende drie jaar deelgenoot van de reis die voor ons ligt.
Voor €5.000,- reis je businessclass met ons mee.

Reserveer je plaats!

Bouwen aan een droom...

De reis begint hier, in de zomer van 2018. Elk jaar zetten we een belangrijke stap opweg naar de Champs-Elysées in 2021. 

2018 - Uitspreken ambitie Paris 2021
2019 - Met 100 genodigden de koers maken. Bouwen aan maatschappelijke en sportieve missie
2020
- Delta Cycling ProContinentaal
2021
- Met Delta Cycling en maatschappelijk programma naar de Tour de France

Bouw mee!

Kom aan boord!

Reserveer je plaats.

Het peloton.

We gaan met Delta Cycling, Rotterdammers, partners, relaties, vrienden en fans op reis met Parijs als bestemming. We willen jou er op die reis graag bij hebben. De ambitie om ons verhaal van fietsers vooruithelpen en mensen in beweging te zetten op het hoogste niveau te vertellen leeft als nooit tevoren. Stap in de eerste waaier en maak samen met onderstaande deelnemers de koers richting Parijs.

Paris-2021-Banner-onder.jpg#asset:1997

Delta Cycling
Vlac
Delta Cycling
Vlac