Wij wielerliefhebbers en wielrenners houden van materiaal

Sommigen van ons kunnen zichzelf met recht materiaalfreaks noemen. Dat is maar goed ook, want om op de toppen van ons kunnen te presteren en onszelf te verbeteren, hebben we het beste materiaal nodig. We zijn dan ook trots dat we met dit materiaal mogen werken.

Abus Game Changer

Abus

Wetenschappelijke studies bevestigen het steeds opnieuw. Het dragen van een fietshelm verlaagt op drastische wijze het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met uw fiets. De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design.

Van helmen voor baby's en kinderen, een cityhelm voor een boodschap of de dagelijkse rit naar kantoor tot high-end sporthelmen. ABUS biedt innovatieve fietshelmen die uw hoofd uitstekend ventileren, over een prima draagcomfort beschikken en aan de vorm van uw hoofd aan te passen zijn. Bovendien zorgt een geïntegreerd achterlicht bij veel kinder- en cityhelmen voor een extra stukje veiligheid.

Meer Abus
Bioracer

Bioracer

Sinds de dag de profs het biomechanisch meetsysteem in de armen sloten, is Bioracer een hot item in de wielerwereld. Die dag werd duidelijk dat Bioracers wetenschappelijke benadering een verschil kon maken tussen winst of verlies.

De tijd staat niet stil, en Bioracer heeft ook niet stilgezeten. Ondertussen zijn talrijke innovaties door en dankzij ons succesvol in de wielersport geïntroduceerd. Het gebruik van Lycra, de allereerste naadloze zeem, naadloze aeropakken, het zijn slechts enkele van de vele innovaties die de renners nog steeds met veel succes gebruiken. Innoveren zit in onze genen. Het is die constante drang naar verbetering die ons goed maakt in wat we doen: uw fietsprestaties verbeteren.

Meer Bioracer
Duursport

Duursport

Duursport.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters en krachtsporters.
Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag.

Meer Duursport
Gerco Trui

Elevate

Elevate raises the standard in promotional apparel by combining the looks you'd expect in retail. High quality products that deliver great wearability (usability) and innovative design that's optimised for custom decoration.

Meer Elevate
Morgan Blue

Morgan Blue

Morgan Blue maakt 20 jaar na haar ontstaan producten voor de fiets en de fietser van hoge kwaliteit en verdeelt de producten wereldwijd naar meer dan 30 landen, van Scandinavië tot Australië en van Japan tot Zuid-Afrika. Alle producten worden inhouse ontwikkeld en geproduceerd om te kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Meer dan 50 fietsproducten en 15 bodyproducten vormen een compleet gamma.

Voor de fiets zijn er reinigingsmiddelen, smeermiddelen, montagevetten, beschermingsproducten en accessoires. Voor de fietser massage-oliën, recuperatie- en beschermingsmiddelen.

Meer Morgan Blue
Roval Clx 40

Roval

We make true, no-nonsense wheels for serious riding. After all, what defines us is how our wheels ride, not epic landscape photography or dubstep-laden Internet edits that only serve to inflate our egos. That's why we relentlessly innovate on the road, on the trail, and in the Win Tunnel

Meer Roval
Specialized Tarmac Sl5

Specialized

Onze missie is simpel - we willen het favoriete merk zijn van de veeleisende rijder. We blijven voortdurend innoveren en onze focus op de behoefte van de rijders verliezen we nooit uit het oog. Of je nu een door de wol geverfde profrenner bent of af en toe naar je werk fiets - als je fietst, dan staan wij voor je klaar.

Wij zijn er van overtuigd dat de fiets levens kan veranderen. Deze overtuiging motiveert ons elke dag opnieuw om nog harder te werken.

Perfectie. Het is moeilijk te definiëren, maar eenvoudig te herkennen. Wij zijn echter gespecialiseerd in de zoektocht naar perfectie; iets dat je in al onze fietsen kunt terugzien. Wat je rijstijl ook is, met onze aandacht voor details en drang naar innovatie ben je ervan verzekerd dat jouw Specialized fiets de beste fiets in zijn soort is.

Meer Specialized
Todays Plan

Today's Plan

Whether you coach two or two hundred athletes, our system allows you to manage and communicate with those riders much more efficiently.

One simple, easy to manage place to communicate with your athletes.

Meer Today's Plan
Vredestein  Fortezza  Senso  T

Vredestein

Een band van Vredestein is gemaakt om optimaal te presteren en iedereen maximale vrijheid te geven. Wij streven ernaar elke bestuurder een veilige en optimale rijervaring te bieden en daarmee het gevoel van vrijheid te laten ervaren.

Meer Vredestein
Van Leeuwen

Van Leeuwen Autocenter

Onze missie is om de auto samen met zijn chauffeur centraal te zetten. Daar draait bij ons alles om. De auto krijgt alle zorg die nodig is en de chauffeur inspireren en prikkelen we met alles uit onze automobiel wereld.

Van Leeuwen is een familiebedrijf en gaat 80 jaar terug. In die jaren is er heel veel veranderd, behalve dat de familie Van Leeuwen / Den Boer altijd aan het roer heeft gestaan van deze voor Waddinxveen iconische onderneming.

Meer Van Leeuwen Autocenter
Wahoo Element Bolt

Wahoo

Wahoo Fitness is a tech-fitness company that specializes in indoor bike trainers, GPS bike computers, heart rate monitors, apps, and sensors for cyclists, runners, and fitness enthusiasts. Become a Wahooligan today!

Meer Wahoo

Online winkel

Bekijk al onze producten en bestel ze gemakkelijk online.

Naar de shop