RTC Zuid-Holland

Delta Cycling Rotterdam is dé regioale wielerploeg van Rotterdam en omgeving. Wij focussen ons op het ontwikkelen van jong wielertalent, maar Delta Cycling is veel meer dan alleen een wielerploeg. Wij maken van het groeien van het fietsen in het algemeen en de mobiliteit, vitaliteit en veiligheid van Rotterdam en de Rotterdammers onze missie.

Ons team

Delta Cycling Rotterdam bestaat uit een groep renners en rensters die op zoek zijn naar hun potentieel. Allemaal hebben ze een droom. Allemaal willen ze betere wielrenners of wielrensters worden. Wij ondersteunen die groep. Of ze nu dromen over met de handen in de lucht over de finish op de Chams-Elysées, een splijtende demarrage plaatsen op de Poggio, de concurrenten het nakijken geven op de Alpe d’Huez of de lessen uit een wielerleven gebruiken voor de jaren die komen gaan.

Bij Delta Cycling Rotterdam werken de renners vanuit Rotterdam onder begeleiding van ploegleiders, trainers, mechaniekers, soigneurs elke dag hard om deze dromen stapje voor stapje dichterbij te laten komen. Ieder via zijn eigen weg, want ieders potentie zit in andere details, maar een ding is zeker: it’s a road worth travelling.

Het team

Visie in opleiden

Natuurlijk bieden wij ook de basis van een goede trainer, inspanningstesten, bikefittings, uitmuntend materiaal, zelfs aerodynamica testen en een uitdagend wedstrijdprogramma. Maar opleiden doen we door het belang te benadrukken van zelfreflectie, workshops over focus en planning, persoonlijkheidstesten en pop-gesprekken.

Meer over onze opleiding
Blokje Visie Op Opleiden

Materiaal

Wij wielerliefhebbers en wielrenners houden van materiaal. Sommigen van ons kunnen zichzelf met recht materiaalfreaks noemen. 

Alle materialen